Nieuws

Instagram

𝗪𝗮𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗹𝗲𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴!🚘

En dan heb je ineens een auto 🚙gedoneerd gekregen….Nu ik dit schrijf voelt het nog steeds een beetje onwerkelijk.

Het in afhankelijkheid en op giften leven is soms uitdagend en onvoorspelbaar, maar we zijn lerende. Wat is het dan gaaf om dit soort zegeningen mee te maken en te weten dat God altijd voor je zorgt 🙏😀🚙!!!

De auto 🚙 is een echte eilandauto die wat hoger is, zodat het de kuilen en gaten in de weg goed kan opvangen. De auto heeft zelfs recent nog een servicebeurt gehad en APK tot en met eind 2025😀!

We zijn er enorm blij mee, want met onze vorige huurauto hebben we erg vaak stilgestaan. We zijn de tel kwijtgeraakt en alle piepende en krakende geluiden missen we ook niet. We hebben nu zelfs airco, dat is letterlijk een verademing. Want de buitentemperatuur tikt hier geregeld de 34 graden of hoger aan 🥵.

Het proces voorafgaand aan deze auto is bijzonder. Natuurlijk waren we allang aan het bidden 🙏voor een technisch betere auto. Ook zijn we wat autobedrijven (en particuliere verkopers) langs geweest, maar telkens kwam er iets tussen wat de aankoop blokkeerde of kregen we de indruk dat we het niet moesten doen. De vorige maand profeteerde twee personen over Lydia dat ze een andere auto zou ontvangen, zij dacht ‘𝘐𝘬 𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘢𝘧’. Nog geen week later kregen we via social media een bericht of we een auto konden gebruiken.
Nou, wat denk je zelf!!! We konden het bijna niet geloven😊.

#missionarylife #blessings #curacao
...

78 11

𝙕𝙞𝙟𝙣 𝙩𝙖𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙩𝙖𝙩𝙤𝙚𝙖𝙜𝙚𝙨🦷

Tijdens een avondwandeling riep Nico ineens van een balkon. Hij was ingetrokken in een leegstaand half afgebouwd pand en leefde daar met zijn zwerfhonden.

Zijn tanden had hij ingeruild voor tatoeages en hij kwam net uit het ziekenhuis.

Hij begon zelf te vertellen dat hij eigenlijk al in zijn derde leven zit, want hij was net op tijd geopereerd. Het verse littekendraad van 30 cm was duidelijk zichtbaar.

Hij gaf helemaal uit zichzelf aan dat hij iets met geloof wil gaan doen, want hij was wel aan het denken gezet. Ik gaf hem een klein evangelisatieboekje en hij vroeg of we niet een simpele bijbel hadden. En als we dan toch kwamen of we nog wat brood🥪 met pindakaas🥜 mee konden nemen.

Dat hebben we gedaan en inmiddels mogen we hem als één van de weinige regelmatig bezoeken 🙏.

#spontaanbezoek #evanglism #cura
...

17 4

𝙎𝙩𝙚𝙚𝙙𝙨 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙗𝙪𝙧𝙚𝙣! Het mooie is dat we hier telkens nieuwe buren hebben. We zijn benieuwd naar hun verhaal en gaan vandaag langs. ...

14 0

Nieuwsbrieven